Wednesday 14 May 2008

EARLY MORNING SUNSHINE AT THE LITTLE WREN HOUSE.

HELLO, I DON'T WANT TO BORE YOU WITH YET MORE PICS OF MY WORKROOM BUT I'M AFRAID I MUST,LOL. THE SUN SHONE GLORIOUSLY EARLY THIS MORNING WHEN ME AND POPS VENTURED IN TO THE LITTLE WREN HOUSE, IT SMELLS OF WOOD AND PAINT, NEWNESS, I'M SO EXCITED NOW.
I THINK THESE SPANISH TILES ARE LOVELY, I BOUGHT THEM ONE A WEEK YEARS AGO, WISH I'D BOUGHT MORE.....

THE POND HAS BEEN CLEANED OUT, WE HAVE TWELVE NEWTS PLUS THEIR BABIES AND A LOVELY FROG, HE STANDS WITH HIS BACK LEGS ON THE BOTTOM WITH HIS FRONT LEGS OUTSTRETCHED GAZING UPWARDS, LIKE SOME KIND OF SUN WORSHIPPER, I'VE NEVER SEEN ANYTHING LIKE IT.


AGAIN, IKEA COME TO THE RESCUE WITH THESE SHELF UNITS, CAN'T WAIT TO FILL THEM WITH ALL MY BITS AND PIECES.



MY GIRLS. I THINK THIS IS THE FIRST PIC I'VE MANAGED TO GET OF MILDRED SINCE SHE WAS A KITTEN, SHE'S TWO END OF THE MONTH! LIKE HER BROTHER, SHE IS A BEEEAAAUUUUUUTIFUL CAT. I HAVE WORKED VERY HARD TO KEEP HER, KEEPING HER IN FOR SIX WEEKS AND GIVING HER LOTS OF LOVE, CROSS FINGERS, I THINK IT HAS WORKED. I HAVE TO CONSTANTLY CHECK THAT THE NEIGHBOURS ARE NOT TAKING HER IN AND FEEDING HER.




SHE IS SO WORTH IT.
I WILL TRY AND POST ABOUT SOMETHING OTHER THAN MY WORKROOM NEXT TIME. THE WHEATHER HAS BEEN GLORIOUS, LOOKS LIKE IT'S GOING TO TURN TO RAIN TOMORROW, THE GARDEN NEEDS IT SO THATS OK..... BYE FOR NOW X




Monday 12 May 2008

AND FOR SOME MORE .........

As promised, here I am again with yet some more pics. The first ones are of studio progress, and as you can see, it's amazing what you can do with a bit of determination and hard graft, thank you so much my love, your a hero x
Don't you just love IKEA? i'm not so keen on the furniture, but their lighting is ace and soooo cheap, they do great jammy dodgers too! a must for us on every visit.

I love my sink, how sad is that? called Charlotte, I have a habit of HUMANISING objects I like or love, I wouldn't tell my brother, he's a psychiatrist, he would have an absolute field day!


The GANG. A dummy run( RRR!) For the textile festival market which I attended on Saturday and Sunday.



Little Nell and her little hen.




Maybelle.





The venue for the textile sale.The setting was in this lovely old house which was once part of the mansion belonging to the mill owner. I really enjoyed the two days here, made some sales, met some lovely people and learned a lot, fabulous!






Miss B.T

This is me, a month ago, I had surgery to remove a freckle that appeared about ten years ago. I had the photo taken because I was very pleased with the plastic surgeons hand work. ALAS, my biopsy results were not what we expected, my freckle was what you would call a wolf in sheeps clothing........ I have to have the surgery again next week, such is life, things could be a damn sight worse, it was a dissapointment to think I'd been living with a melanoma for all these years, I have an angel watching over me, THANK YOU MY ANGEL X














Sunday 11 May 2008

IT'S BEEN SUCH A LONG TIME....... BUT NOW I'M BACK!

HELLO, IS THERE ANYBODY OUT THERE? i SHOULD THINK NOT! AFTER THE PERIOD OF TIME THAT i HAVE BEEN ABSENT FROM BLOG LAND. lIFE HAS BEEN A TAD ON THE MAD SIDE i MUST SAY, IT IS HARD TO KNOW WHAT TO WRITE, HOW TO BEGIN, SO I WILL START VERY SIMPLY BY SHOWING A LITTLE OF WHAT HAS BEEN GOING ON AROUND HERE. I WILL TRY TO BLOG EACH DAY THIS WEEK IN THE HOPE OF CATCHING UP WITH NEWS AND EVENTS, IT WILL DO ME GOOD.
some before pics of the wren house.

As you can see it's a bit of a mess, but the pics that follow the progress of andy's hard work will show what can be achieved when you have a major deadline.


FRIEDA AND THE BIRDS.



maria von katz.




MY SWEET WREN HOUSE.I AM GOING TO LEAVE IT AT THAT FOR NOW, BREAK MYSELF IN GENTLY, HA HA XXXX